PER MOLTS ANYS CANDELA!! // FELIZ CUMPLEAÑOS CANDELA!!

jui
10

Dilluns, els gegants vam celebrar l'aniversari de la nostra Menuda Candela!! Va portar un pastís boníssim, vam ballar i tambè ens va regalar una bosseta de Lacasitos!! PER MOLTS ANYS MENUDA!!
El lunes los Gegants celebramos el cumpleaños de nuestra Menuda Candela!! Nos trajo un pastel buenisimo, bailamos y también nos regaló una bolsita de Lacasitos!! FELIZ CUMPLEAÑOS MENUDA!!

Posted By menuts lire la suite

ELS ESPARRIOTS ES BANYEN EN LES PISCINES//LOS ESPARRIOTS SE BAÑAN EN LAS PISCINAS

jui
09

Ahir vam començar la temporada de piscines, els Esparriots s'ho van passar molt bé mullant-se amb l'aigua, jugant amb els gots a mullar-se uns als altres; però el que menys els hi va agradar va ser la mànega  Qué divertit!
Ayer empezamos la temporada de piscinas, los Esparriots se lo pasaron muy bien bañandose en el agua, jugando con los vasos a mojarse unos a otros; pero lo que menos les gustó fue la manguera  Que divertido!

Posted By menuts lire la suite

PER MOLTS ANYS NEREA!! // FELIZ CUMPLEAÑOS NEREA!!

juin
13

Ahir, els Gegants vam celebrar l'aniversari de la Nerea que ja ha fet 3 anys!!!! Quina super festa més guay vam fer!!!!PER MOLTS ANYS MENUDA!!
Ayer, los Gegants celebramos le cumpleaños de Nerea que ya ha cumplido 3 años!!! Que super fiesta más guay hicimos!!!! FELIZ CUMPLEAÑOS MENUDA!!!

Posted By menuts lire la suite

PER MOLTS ANYS ROMEO!! // FELIZ CUMPLEAÑOS ROMEO!!

juin
13

Divendres, els Gegants vam celebrar l'aniversari d'en Romeo!!! Per Molts Anys Menut!!

Posted By menuts lire la suite
Posted By menuts lire la suite

PER MOLTS ANYS XENIA!! // FELIZ CUMPLEAÑOS XENIA!

mai
29

A la festa de l'aniversari de la XENIA que va fer " 2 anyets"  és van divertit molt cantant i ballant els Esparriots,  desprès de fer-li els dibuixets.
El pastís va estar molt bó!!
En la fiesta del cumpleaño de XENIA que cumplió " 2 añitos" se divertieron mucho cantando y bailando los Esparriots después de hacerle los dibujitos.
El pastel estaba muy bueno!!! 

Posted By menuts lire la suite

Pages

Subscribe to RSS - Le blog de menuts

Centre autorisé par la Generalitat  -  Code de centre 08071640